Trainen & vergaderen

in een compact, compleet en volwaardig training center

Meer dan één reguliere trainingsruimte

Intensieve en interactieve trainingen of meetings vinden veelal plaats in beperkte groepsgrootte die tevens wordt opgedeeld in werk- en subgroepen om optimaal invulling te geven aan een effectief programma. Een dergelijk programma vraagt om diverse compacte ruimtes waarin de deelnemers in alle rust hun programma kunnen beleven. Het klein seminarie is daarom meer dan één reguliere trainingsruimte. Je kunt beter spreken van een compact, compleet en volwaardig training center. 

Ontvangst | werkruimte

Direct bij binnenkomst loop je deze ruimte binnen. Hier kan je acclimatiseren, bewust worden van de omgeving en van je mededeelnemers onder het genot van verse koffie en thee. In het verloop van het verblijf kan je hier ook met een subgroep opdrachten uitvoeren.

Kenmerkend is de raampartij van de grond tot het plafond. Hierdoor wordt niet alleen de verbinding gelegd met de historische binnenstad en zicht gegeven op de oude dikke muren van het gebouw, maar hierdoor wordt tevens gerealiseerd dat natuurlijk daglicht rijkelijk aanwezig is.

Het klein seminarie - Trainingsruimte - ontvangst  -werkruimte
Het klein seminarie - Trainingsruimte met alle benodigde faciliteiten

trainingsruimte

Deze ruimte heeft veel daglicht vanuit de openslaande deuren naar de zeer rustgevende patio. De ruimte biedt plaats aan 12 personen die allemaal kunnen worden voorzien van wifi aangesloten op het supersnelle glasvezel.

 

Benodigde faciliteiten

Alle overige voorzieningen die benodigd zijn voor een succesvolle training of bijeenkomst worden in overleg getroffen. Standaard is aanwezig een flipover/whiteboard, stiften en beamer.

Open werkruimte

De open werkruimte met de groene hockers dwingt de deelnemers tot een transparante en actieve werkhouding als zij hier plaats nemen in een subgroep van maximaal 6 personen.

 

Ontspannen ‘break’

Even ontspannen of een ‘social talk’ tussen de drukke bedrijven door kan ook heel goed in deze ruimte. De koffie pantry bevindt zich gelukkig om de hoek. Door de glazen wand nodigt de ruimte anderen uit zich tevens aan te sluiten in deze ruimte.

 

Het klein seminarie - Open werkruimte
Het klein seminarie - Koffie pantry

koffie pantry

Hier staat het kloppende hart van elk onderkomen, de koffiemachine. Alle benodigdheden voor koffie en thee staan in het zicht en zijn direct voorhanden. Natuurlijk leent deze ‘koffieplek’ zich uitstekend om even na te praten met een medecursist of collega.

Alhoewel het gaat om een koffieplek zijn er ook gekoelde frisdranken aanwezig. Naast de frisdranken is er uiteraard een assortiment koekjes en chocolade aanwezig. Tevens kan er vers fruit op wens geleverd worden.

Patio | buitenruimte

De buitenplek van ongeveer 40m2 kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Het buiten daglicht is door de muren van de stadse omgeving uitermate geschikt voor lezen en computeren in een buitenomgeving.

Uiteraard ben je met een buitenruimte wel afhankelijk van weersomstandigheden. Daarom is de patio in principe alleen toegankelijk bij droog weer en een aangename temperatuur.

Het klein seminarie - Patio - Buitenruimte

HET KLEIN SEMINARIE WORDT EXCLUSIEF VERHUURD

Dit betekent dat ten tijde van de training of bijeenkomst alle ruimtes en faciliteiten volledig en uitsluitend voor jullie ter beschikking staan